Persoonlijke arrangementen op maat

Mensen zijn voor negenennegentig procent hetzelfde. Daar zijn ook de algemene trainingsprincipes voor hardlopen op gebaseerd. Maar voor die ene procent waarin we van elkaar verschillen is een meer persoonlijke benadering nodig. Want hoe pas je de trainingen in je dagelijks leven in? Wat zijn jouw persoonlijke doelen? Wat zijn je sterke en je minder sterke kanten? Hoe beleef jij het rennen? Dat is voor iedereen anders. Daarom geloof ik in een persoonlijke benadering. Dat zie je terug in het gevarieerde en flexibele aanbod van groepstrainingen, persoonlijke schema’s, persoonlijke trainingssessies en clinics. Daarmee kun je een arrangement samenstellen dat precies is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Een persoonlijk arrangement is opgebouwd uit één of meerdere modules. Met deze modules stel jij zelf een pakket samen dat is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor het Coaching plus pakket of een persoonlijk trainingsschema op maat. Aanvullende modules kunnen afzonderlijk worden afgenomen, of als aanvulling op het Coaching plus pakket en het persoonlijk trainingsschema. Met een strippenkaart is dit extra voordelig. Strippenkaarten zijn verkrijgbaar als 10 of 20 strippenkaart.

Lees verder voor meer informatie of neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer informatie of aanmelden

 

 

Coaching plus

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding, dan kun je kiezen voor het coaching plus pakket, dat bestaat uit een intakegesprek, persoonlijk trainingsschema en coachingssessies. Dit pakket is vooral geschikt als je doorlopend gecoacht wil worden, of als je wil toewerken naar een persoonlijk doel en daarbij wat intensiever begeleid wil worden. Je persoonlijke schema wordt wekelijks, twee-wekelijks, of vier-wekelijks afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en je wordt gecoacht op specifieke onderwerpen als looptechniek, krachttraining, voeding, materiaal, wedstrijdvoorbereiding, enz. Ook als je een stok achter de deur nodig hebt of op mentaal vlak ondersteuning zoekt, is het coaching plus pakket geschikt voor jou. Het basispakket bestaat uit:

 • Eenmalig intake gesprek;
 • Persoonlijk trainingsschema gericht op jouw persoonlijke doelen;
 • Coachingsessies één sessie van een uur of 4 sessies van een kwartier (telefonisch, skype of aan de keukentafel1);
 • Beantwoording van vragen en opmerkingen per e-mail, Messenger of Whats-App, antwoord binnen 24 uur;
 • Korting op persoonlijke trainingssessies en clinics van Teun Geurts coaching

Strippenkaarten

Met stippenkaarten is de aanschaf van persoonlijke schema’s en losse modules extra voordelig. Ze zijn verkrijgbaar als:

 • 10 strippenkaart: € 140,-
 • 20 strippenkaart: € 260,-

Persoonlijk trainingsschema

Voor een persoonlijk trainingsschema is het belangrijk dat ik je wat beter leer kennen. Daarom zal voorafgaand aan het opstellen van een persoonlijk trainingsschema altijd een intakegesprek plaatvinden. Afhankelijk van je voorkeur kan dit telefonisch, via skype of in persoon op een nader te bepalen locatie1. Op basis van dit intakegesprek, stelt Teun Geurts coaching een persoonlijk trainingsschema voor je op. Je kunt niet alles plannen. Het kan gebeuren dat je geblesseerd raakt, ziek wordt, of dat het dagelijks leven zodanig voor je verandert, dat het trainingsschema niet meer bij je past. Op basis van een evaluatiegesprek kunnen we het trainingsschema dan bijstellen.

 • Eerste intakegesprek: € 65,-/4 strippen;
 • Intakegesprek vervolgschema’s maximaal 30 minuten: € 35,-/2 strippen
 • Evaluatiegesprek van 30 minuten ten behoeve van aanpassing lopend schema: € 35,-/2 strippen
 • Tussentijds bijstellen van lopend schema op basis van een evaluatiegesprek; per 4 weken: € 15,-/1 strip
  • 5-10 km wedstrijd; 8 weken: € 30,-/2 strippen
  • 15-21 km wedstrijd; 12 weken: € 45,-/3 strippen
  • 25-42 km wedstrijd; 16 weken: € 60,-/4 strippen
  • Ultra 50 km-100 km wedstrijd; 20 weken: € 75,-/5 strippen
  • Meer dan 100 km wedstrijd; 24 weken: € 90,-/6 strippen

Persoonlijke coachingssessies

Werk je liever zelfstandig aan je trail- en ultrarunning doelen, maar wil je af en toe sparren met een ervaren coach, dan kun je bij Teun Geurts coaching een persoonlijke coachingssessie afnemen. Onderwerpen die zich lenen voor een coachingssessie zijn onder andere training, motivatie, (wedstrijd)planning, materiaal en voeding. Afhankelijk van je voorkeur kan de sessie telefonisch, via skype of in persoon op een nader te bepalen locatie1 plaatsvinden.

 • € 65,-/ 4 strippen per sessie van 1 uur

Persoonlijke trainingssessies

De persoonlijke trainingssessies van Teun Geurts coaching zijn erop gericht om je een stap verder te helpen in je vaardigheden als hardloper en trailrunner. Onder persoonlijke begeleiding werk je aan je looptechniek, klimtechniek, daaltechniek, core stability of flexibiliteit. Dat laatste wordt vaak over het hoofd gezien door hardlopers. Maar rennen is een vrij eenzijdige manier van bewegen. Als je daarnaast weinig andere vormen van beweging beoefent, wordt je lijf al snel stijf en stram. Om jezelf soepel en efficiënt over verschillende soorten terrein te kunnen bewegen is het belangrijk om je lichaam sterk en flexibel te houden. Persoonlijke trainingssessies vinden plaats op een nader te bepalen locatie1. Persoonlijke sessies worden ook voor twee of drie personen tegelijk aangeboden en duren 1 uur en 15 minuten per sessie.

 • Eén persoon: € 75,-/5 strippen
 • Twee personen: € 60,-/4 strippen per persoon
 • Drie personen: € 45,-/ 3 strippen per persoon

 

 1. Voor trainingssessies en coachingsessies op locatie buiten Heeswijk-Dinther wordt  €0,35/km in rekening gebracht