Trailrunning is een vorm van rennen die je in contact brengt met de natuur. Je volgt je hart over de paden in bossen, duinen en over de hei. Op je werk zit je vaak hele dagen aan een bureau, achter de pc of in vergaderingen, of misschien sta je wel hele dagen aan de lopende band, voor de klas of als verpleger aan een (ziekenhuis)bed. Dan is het heerlijk om daarna of in het weekend naar buiten te gaan, lekker het bos in, de hei op of de heuvels en bergen in. Om de stilte en rust in de natuur op te zoeken. Om lekker je hoofd leeg te maken, met de wind in je gezicht, de geluiden van vogels en het ruisen van de wind door de bomen in je oren. En heb je weleens het vallen van de sneeuw in een stil en donker bos gehoord? Trailrunning is een avontuurlijke manier van hardlopen; nieuwe paden ontdekken, omgaan met de elementen, jezelf soepel en moeiteloos bewegen over gevarieerd terrein. Trailrunning is ook buiten je comfort zone gaan. Je komt jezelf nog wel eens tegen op de paden, met je fysieke en emotionele grenzen. Ultrarunning versterkt deze gewaarwordingen en emoties nog eens extra. Ze worden als het ware uitvergroot; ze worden nog intenser. Het brengt je dichter bij jezelf.

Deze beleving van het hardlopen en trailrunning in het bijzonder komt terug in de trainingen, persoonlijke begeleiding en clinics van Teun Geurts coaching. Ben jij hiernaar opzoek, maar weet je niet goed hoe je het zelf aan moet pakken? Begin je net met hardlopen, wil je gerichter trainen voor evenementen, werken aan je techniek of zoek je een stuk extra motivatie? Of misschien wil je gaan trainen voor je eerste ultra, de stap maken van het lopen op de weg naar trailrunning, of naar nog grotere afstanden. Dan help ik je graag op weg. Of nog beter, op pad! Lees snel verder voor meer informatie over het aanbod van Teun Geurts coaching.

Mensen zijn voor negenennegentig procent hetzelfde. Daar zijn ook de algemene trainingsprincipes voor hardlopen op gebaseerd. Maar voor die ene procent waarin we van elkaar verschillen is een meer persoonlijke benadering nodig. Want hoe pas je de trainingen in je dagelijks leven in? Wat zijn jouw persoonlijke doelen? Wat zijn je sterke en je minder sterke kanten? Hoe beleef jij het rennen? Dat is voor iedereen anders. Daarom geloof ik in een persoonlijke benadering. Dat zie je terug in het gevarieerde en flexibele aanbod van groepstrainingen, persoonlijke schema’s, persoonlijke trainingssessies en clinics. Daarmee kun je een pakket samenstellen dat precies is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Je kunt ook kiezen voor het Coaching plus pakket voor persoonlijke coaching op maat.